Tekenwerk

Balvert Betonstaal verzorgt ook tekenwerk voor de projecten van haar opdrachtgevers. Onze werkvoorbereider bedenkt zelf hoe hij het beste de wapening kan uit tekenen. Dit gebeurt aan de hand van het aantal mm² welke door de constructeur wordt opgegeven met behulp van tekenprogramma Allplan. Tot in de detail berekent hij de beste oplossing voor uw constructiewerken. Op het allerlaatst gaan de tekeningen voor definitieve goedkeuring naar de hoofdaannemer voordat de wapening in productie wordt genomen.

“Balvert vervult een adviserende rol tussen diverse partijen”

Balvert Betonstaal vervult een adviserende rol tussen de verschillende partijen, zodat er goed gekeken wordt naar de bouwsnelheid, arbeidsomstandigheden en het logistieke gedeelte. Op deze manier wordt alles zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Dit is belangrijk vanwege de beperkte ruimte die vaak op de bouwplaats aanwezig is.

Huur buigmachine voor het buigen van paalstekken

Balvert Betonstaal BV heeft een buigmachine aangekocht, voor het buigen van paalstekken. De handzame stekkenbuiger buigt tot max. Ø 32 mm. Deze kan buighoeken traploos maken van 180 ◦ – 90 ◦ (mogelijk tot max. 32 mm). Naast eigen gebruik is de buigmachine ook te huur voor opdrachtgevers. Het huren van de machine is op aanvraag. Mochten er onderdelen stuk gaan bij foutief gebruik, worden deze vervangen en bij de huurprijs opgeteld.

Logistiek

Planning, coördinatie, productie en transport gaan bij Balvert hand in hand. Wij beschikken over een eigen transportplanning en een aantal eigen transportmiddelen. Daarnaast maken wij ook nog gebruik van de diensten van derden voor het transport van de wapening. Op deze manier kunnen wij de logistiek volledig afstemmen met de planning van onze opdrachtgevers.

“Afstandhouders zijn beschikbaar van verschillende materialen, bijvoorbeeld beton of kunststof”

Contact

Balvert Betonstaal B.V.
Energieweg 36
2421 LM Nieuwkoop

T: 0172 – 573635
M: info@balvert.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!