Duurzaam ondernemen

Balvert Betonstaal BV hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Balvert Betonstaal heeft door de gehele organisatie de doelstelling met elkaar zowel opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en de branchevereniging verantwoord te ondernemen. Daarnaast toont Balvert Betonstaal inzet voor de eigen directe leefomgeving – milieu door middel van sponsoring en donateurschap aan non-profit instellingen en verenigingen.

Dit realiseren we met elkaar door:

  • Open communicatie.
  • Doelbewuste keuzes te maken voor mens en maatschappij.
  • De door onze branchevereniging VWN opgestelde voorschriften na te leven (VWN is partner van MVO Nederland).
  • Opstellen en inzichtelijk maken jaarlijkse footprint volgens ISO 14064-1.

Balvert heeft een bijdrage geleverd tezamen met haar branchevereniging VWN om een LCA (levens cyclus analyse) van het wapeningstaal inzichtelijk te maken. LCA ook wel wieg tot graf analyse genoemd, is een methode om de totale milieubelasting te bepalen van een product gedurende de hele levenscyclus. Dat wil zeggen: winning van de benodigde grondstoffen, productie, transport, gebruik en afvalverwerking. U kunt het MRPI-blad hier downloaden.

De expertise van de medewerkers en de geavanceerde machines en een zeer gestructureerde werkwijze hebben geleid tot diverse certificeringen. Ons bedrijf beschikt al vele jaren over het KOMO keurmerk, VCA veiligheidscertificaat en de ISO-9001 certificering. Daarnaast zijn wij lid van branchevereniging VWN (Vereniging Wapeningsstaal Nederland), en vereniging researchgroep betonwapening.

Scholing
Balvert is een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters en praktijkbegeleider die continu bezig zijn met nieuwe medewerkers zowel intern als extern op te leiden. Zo is er de mogelijkheid om de opleiding MBO niveau 2 betonstaalvlechter via ons te volgen.

Lees meer informatie over de opleiding in deze folder!

Ook vindt Balvert het belangrijk haar medewerkers door EVC-trajecten alsnog de kans te geven een vakdiploma op MBO-niveau te behalen. Dit geeft in de toekomst goed zicht op doorgroeimogelijkheden voor de werknemer en werkgever.

“Je moet het samen maken”

Contact

Balvert Betonstaal B.V.
Energieweg 36
2421 LM Nieuwkoop

T: 0172 – 573635
M: info@balvert.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!