Balvert Betonstaal

Balvert Betonstaal B.V. is al ruim 55 jaar specialist in betonstaalconstructies. Het bedrijf, opgezet door J.O. Balvert begon in 1965 als ambachtelijke onderneming in het Zuid-Hollandse Nieuwkoop is ruim 55 jaar later een modern, landelijk opererend familiebedrijf met een ijzersterke reputatie in de bouwwereld.

Vanuit onze wapeningscentrale op de Energieweg 36 in Nieuwkoop vetrekken dagelijks meerdere vrachtwagens met wapening om al onze projecten, groot en klein, van de benodigde wapening te voorzien. Bouwprojecten waarbij gedacht kan worden aan bijvoorbeeld: woningbouw, industriële gebouwen, utiliteitsbouw en infrawerken. Door onze grote voorraad, eigen logistieke dienstverlening en flexibele (vaak zelf opgeleide) medewerkers kunnen wij vaak snel schakelen voor onze opdrachtgevers. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen, goede collegialiteit en een mentaliteit van hard werken.

Op deze manier vormen wij een betrouwbare partner in de bouw met als motto:

“Je moet het samen maken”

Meedenken met de klant is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Onze werkvoorbereiders zijn dagelijks bezig met het uitwerken en optimaliseren van de wapeningstekeningen van onze projecten. Regelmatig wordt met de opdrachtgever of constructeur overlegd om tot de meest efficiënte oplossing te komen.
Onze machines knippen en buigen vervolgens de wapening op maat volgens de gevraagde kwaliteitseisen waarna deze (gelast) klaar is om door onze collega’s op de bouwplaats verwerkt te worden. Het betonijzer dat geleverd wordt is kwalitatief goed, dit wordt onderbouwd door middel van het KOMO-productcertificaat. Daarnaast is Balvert in bezit van de bedrijfscertificaten ISO/VCA.

Daarnaast is ook het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen iets waar wij veel waarde aan hechten. Via onze branchevereniging VWN (Vereniging Wapeningsstaal Nederland) zijn wij partner van MVO Nederland.

“Je moet het samen maken”

Contact

Balvert Betonstaal B.V.
Energieweg 36
2421 LM Nieuwkoop

T: 0172 – 573635
M: info@balvert.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!